Hovedinnhold

Nå går Ap til punktangrep på Frp

SKAPER STORM: Raymond Johansens uttalelser om oljeboring i Lofoten og Vesterålen blir møtt med massiv kritikk i Ap og SV. Foto: Scanpix
SKAPER STORM: Raymond Johansens uttalelser om oljeboring i Lofoten og Vesterålen blir møtt med massiv kritikk i Ap og SV. Foto: Scanpix
Med 100 argumenter og like mange fotnoter går Arbeiderpartiet til angrep mot Fremskrittspartiets 100-dagersprogram.

Ap-sekretær Raymond Johansen forventer «sterkt sminkede godbiter» når Frp lørdag lanserer sitt aksjonsprogram for de første 100 dagene i regjering. Selv har han vært med å meisle ut en liste på 100 punkter over saker som han ikke tror blir nevnt i 100-dagersprogrammet til Siv Jensen og co.

Usikker på hva du skal stemme?Her kan du VGs partitest!
Iver

- Frp vil nok ikke skrive om konsekvensene av deres iver for kommersielle privatskoler, eller deres svekkelse av arbeidsrettigheter. Det blir spennende å se hva Frp trekker fram som partiets kortsiktige kulturpolitikk, sier Johansen og legger til at Frps utenriks- og klimapolitikk vil være dramatisk for Norges omdømme internasjonalt.

Frp sitt 100-dagersprogram blir presentert lørdag, og på VG Nett kan du lese hvilke tanker Frp har - og hvilke reaksjoner de andre partiene har på programmet.

LES OGSÅ:Frp kutter Palestina-støtte i 100-dagersplanen

Ap-sekretæren mener valget står mellom skattekutt eller flere sykesenger, billigere alkohol eller billigere medisiner.

- Fremskrittspartiet misjonerer valgfrihet, men tier om konsekvensene av hva du må velge bort. Jeg er ikke redd for hvordan landet vårt ser ut 100 dager etter en eventuell Frp-regjering, men etter fire år, sier Johansen.

Fotnoter

LES OGSÅ:Erna tar av - Siv stuper

Hvert av de 100 punktene Arbeiderpartiet har utarbeidet, er supplert med like mange fotnoter med kildehenvisninger.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks