Hovedinnhold

Statsadvokat avfyrte startpistol i retten

FLAU: Statsadvokat Svein Holden sa unnskyld etter å ha avfyrt pistolen. Bildet er fra 2006. Foto: Scanpix
FLAU: Statsadvokat Svein Holden sa unnskyld etter å ha avfyrt pistolen. Bildet er fra 2006. Foto: Scanpix
Statsadvokaten var ikke klar over at startpistolen var ladd, og den gikk av da han skulle demonstrere pistolen i Fredrikstad tingrett torsdag.

Pistolen ble brukt i forbindelse med et urmakerran i oktober i fjor. Da statsadvokaten skulle demonstrere våpenet i retten, gikk noe galt, melder Fredriksstad Blad.

- Unnskyld alle sammen. Jeg visste ikke at pistolen var ladd, sa statsadvokat Svein Holden før han overlot våpenet til en mer våpenvant politibetjent.

Ingen ble skadd, men da dommeren kom tilbake til lokalet, måtte en flau advokat forklare hva som hadde skjedd. Dommeren nøyde seg med å konstatere at våpenet ikke burde vært ladd.

Tre menn står tiltalt etter urmakerranet i Fredrikstad i fjor. Ranerne fikk med seg varer for rundt 175.000 kroner.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks