Hovedinnhold

Skoletaggere bommet på rettskrivningen: Fuck schoul!

<p>SKRIVELEIF: «Fuck schoul», lyder det iltre budskapet på fasaden til Surnadal vidaregåande skole. Taggen skal fjernes i løpet av torsdag.<br/></p>

SKRIVELEIF: «Fuck schoul», lyder det iltre budskapet på fasaden til Surnadal vidaregåande skole. Taggen skal fjernes i løpet av torsdag.

Natt til onsdag fikk fasaden til Surnadal vidaregåande skole gjennomgå av skoletrøtte taggere – men vandalene får neppe toppkarakter i engelsk.

Denne saken handler om:

Da elevene ved Surnadal vidaregåande kom til skolen på onsdag, ble de møtt av et rasende budskap. «Fuck schoul!» er tagget med store bokstaver på skolens fasade.

For ordens skyld: Det engelske ordet for «skole» skrives «school». De misfornøyde vandalene burde muligens tatt en kikk i ordboken før de fullførte taggen.

Det var Driva som først omtalte det feilskrevne hærverket. Når VG tar kontakt med Nordmøre-skolen, kan rektor Anders Talgø fortelle at de svarte bokstavene snart er historie.

– Vaktmesteren sa at han skulle fjerne taggen i dag, men jeg vet ikke om han har ordnet det ennå, sier han.

Ifølge rektoren er det slett ikke vanlig at Surndadal vidaregåande får besøk av vandaler.

– Jeg husker at det ble gjort skadeverk på skolen for mange år siden, men dette er en helt spesiell sak. Vi har ikke opplevd noe slikt tidligere, sier Talgø.

Foreløpig er det ingen som vet hvem som tagget ned fasadene, men dette står heller ikke øverst på skolens prioriteringsliste.

– Vi vil neppe prøve å finne ut hvem som gjorde det, sier rektoren.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks