Hovedinnhold

Skjøt seg selv i hodet under pågripelse

(VG Nett) Politiet jaktet en mann i 60-årene som var involvert i husbråk. Da de fant ham, skjøt han seg selv i hodet.

Natt til fredag rykket politistyrker fra Askøy lensmannskontor og politiet i Bergen ut med våpen til en husbråk-episode, melder NRK.

Det hele dreide seg om en voldelig krangel mellom et samboerpar. Kvinnen i huset forlot etter hvert huset, før mannen gjorde det samme. Han tok med seg våpen, noe som førte til at politiet ikke tok noen sjanser og gjorde det samme.

Til slutt fant politiet mannen inne i en bil på en parkeringsplass.

- Da politiet skulle forsøke å pågripe mannen og nærmet seg, ble det løsnet skudd inne i bilen. Mannen hadde påført seg selv hodeskade og ble fraktet til Haukeland sykehus, forteller lensmann Odd Dale til NRK.

Mannen kom fra skyteepisoden i live, og han skal ikke være kritisk skadet. Spesialenheten for politisaker er rutinemessig koblet inn for å vurdere politiets håndtering av saken.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks