Hovedinnhold

Disse bildene viser Sigrid dagen hun forsvant

FILMET: Bildene viser Sigrid Giskegjerde Schjetne idet hun går på 69-bussen på Tveita stasjon lørdag 4. august kl 19.45. Foto: Politiet
FILMET: Bildene viser Sigrid Giskegjerde Schjetne idet hun går på 69-bussen på Tveita stasjon lørdag 4. august kl 19.45. Foto: Politiet
(VG Nett) Politiet frigir fire overvåkningsbilder av Sigrid Giskegjerde Schjetne tatt da hun gikk på 69-bussen på Tveita lørdag.

Denne saken handler om:

Tips oss

FAKTA

Dette hadde Sigrid på seg da hun forsvant:
  • En blå, langermet hettegenser.
  • En ola-shorts.
  • En grå singlet.
  • En brun veske.
  • Skoene hennes og en sokk ble funnet i nærheten av barnehagen. Politiet venter på analyser som kan fortelle om de har funnet den andre sokken hennes.
  • Politiet ber om publikum som har tips om å ringe 22669600.

På overvåkningsbildene har hun på seg de samme klærne som hun hadde da hun forsvant natt til søndag. Politiet håper at disse bildene skal gjøre det lettere for publikum å være mer sikre på om det er Sigrid de har observert.

- Bildene offentliggjøres for å vise hva hun hadde på seg den kvelden hun forsvant. Politiet håper bildene kan bidra til flere tips, og være til hjelp for de som leter, skriver politiet i en pressemelding.

Sigrid var iført en blå, langarmet hettegenser, ola-shorts, grå singlet og bar på en brun veske da hun forsvant.

I går offentliggjorde politiet bilde av hettegenseren Sigrid hadde på seg natt til søndag.

16-åringen forsvant da hun var på vei hjem fra en venninne sent lørdag kveld. Politiet har funnet sko, en sokk og Sigrids mobiltelefon. Enda en hvit ankelsokk er inne til DNA-analyse, men svaret på om denne tilhører 16-åringen kommer først i neste uke.

Politiet har politiet fått inn over 800 tips, men de oppfordrer fortsatt alle som kan ha informasjon eller gjort observasjoner om å ringe politiets tipstelefon: 22 66 96 00.

Artikkelen fortsetter under bildet...

VESKEN: Sigrid Giskegjerde Schjetne bar på en brun skinnveske da hun forsvant. Foto: Politiet
VESKEN: Sigrid Giskegjerde Schjetne bar på en brun skinnveske da hun forsvant. Foto: Politiet

Kartlegger fester

Politiet ønsker blant annet opplysninger om alle fester som har vært i området denne natten. En del vitner har hørt rop og skrik i tidsrommet 16-åringen forsvant, mens andre har rapportert om fravær av lyd.

På en pressekonferanse torsdag etterlyste politiet føreren av nok en personbil som skal ha oppholdt seg i området der 16-åringen forsvant. Det skal dreie seg om en sølvgrå personbil.

For to dager siden etterlyste politiet føreren av en bil som har stått parkert utenfor barnehagen med lysene på. Denne føreren har fremdeles ikke meldt seg.

På pressekonferansen ble det også klart at nettstedet Facebook nekter politiet tilgang til Sigrids profil.

- Vi har fått et foreløpig nei fra Facebook om å få tilgang til kontoen hennes, opplyste politiinspektør Hanne Kristin Rohde.

Frivillige søker

Fem dager etter at Sigrid forsvant er det fortsatt ikke spor etter henne. Det offisielle søket ble trappet ned onsdag, men frivillige leter fortsatt.

- Politiet bruker mer ressurser på etterforskning fordi vi og politiet har funnet så mye som er mulig å etterforske. Det betyr at behovet for å lete er enda større, sa organisator for frivillige, Bengt Eriksen Eriksen, til de fremmøtte på Østensjø torsdag.

Tidligere i dag ba gruppen som organiserer frivillige bedrifter i Oslo og Akershus om hjelp.

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks