Hovedinnhold

Senterpartiets nye logo ble tatt fra internett

NY LOGO: Senterpartiets nye logo til venstre. Gammel logo til høyre. Foto: SENTERPARTIET
NY LOGO: Senterpartiets nye logo til venstre. Gammel logo til høyre. Foto: SENTERPARTIET
Senterpartiets nye partilogo ser ut til å være en nøyaktig kopi av et fotografi som ligger på flere nettsteder, blant annet Photobucket.

Tips oss

Partiet lanserte mandag sin nye logo. Den overtar etter den gamle firkløveren som har vært logo siden 1920 og som sist ble oppdatert i 1991.

Platecover

Den mer naturtro firkløveren som ble vist fram mandag, ser imidlertid ut til å være en eksakt kopi av et bilde som ligger på flere nettsteder, skriver Dagbladet.

LES OGSÅ:  Senterpartiet får ny logo - og kritikk

- Ja, det stemmer at bildet vi har tatt utgangspunkt i ligger på flere fildelingssider, og visstnok skal ha blitt brukt på et platecover i 2002, sier kommunikasjonssjef Torvild Sveen i Senterpartiet.

Uklart

Men han er ikke bekymret for at partiet har tatt et bilde uten tillatelse.

- Vi vet ikke helt hvem som har tatt bildet og har opphavsretten, men vi har prøvd å finne ut av det. På sider som Photobucket står det tydelig at de som laster opp bilder må regne med at bildene kan brukes av andre, sier Sveen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks