Hovedinnhold

Krever svar fra landbruksministeren i partistøttesaken

MÅ SVARE FOR SEG: Senterparti-leder Lars Peder Brekk. Foto: Scanpix
MÅ SVARE FOR SEG: Senterparti-leder Lars Peder Brekk. Foto: Scanpix
Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité krever nå også å få vite om landbruksminister Lars Peder Brekk (Sp) hadde kjennskap til den ulovlige partistøtten fra kraftselskaper.

Denne saken handler om:

I et ekstraordinært møte torsdag krevde komiteen at Brekk offentliggjør e-post som har med saken gjøre, ifølge TV 2.

Tidligere har både Senterparti-leder Liv Signe Navarsete og olje- og energiminister Terje Riis-Johansen forklart seg om partistøtten til kontrollkomiteen.

Kontrollkomiteens leder, Anders Anundsen (Frp), sier at denne saken i stor grad handler om å finne ut av hvem som visste hva og mener det derfor er nødvendig at også Landbruks- og matdepartementet går gjennom sin korrespondanse i saken, for å avdekke om også dette departementet var mer involvert i saken enn det som er kommet fram til nå.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks