Hovedinnhold

- Borten Moe kan bli ny olje- og energiminister

STATSRÅDSPOST: Ola Borten Moe (Sp) skal være aktuell for en post i regjeringen. Foto: Geir Otto Johansen/VG
STATSRÅDSPOST: Ola Borten Moe (Sp) skal være aktuell for en post i regjeringen. Foto: Geir Otto Johansen/VG
Statsminister Jens Stoltenberg vil etter det Trønder-Avisa erfarer foreta utskifting i regjeringen om ganske kort tid.

Denne saken handler om:

Ola Borten Moe (Sp) er aktuell som ny olje- og energiminister. Kilder både i Arbeiderpartiet og Senterpartiet forteller til Trønder-Avisa at det vil komme utskifting av minst to statsråder i regjeringen.

Det er usikkert utskiftningene vil skje før landsmøtene i regjeringspartiene. Kilder i Senterpartiet sier at det vil skje om kort tid. Andre kilder opplyser at det ikke vil skje noe før rapporten fra Økokrim kommer.

Rapporten, som kommer fredag, gjelder Senterpartiets håndtering av mulig ulovlig partistøtte fra offentlige selskaper, Eidsiva og Troms Energi.

Det skal være to statsråder som er særlig aktuelle for utskifting. Olje-. og energiminister Terje Riis-Johansen (Sp) og helse- og omsorgsminister Anne-Grete Strøm-Erichsen (Ap).

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks