Hovedinnhold

Riksvei 3 full av konjakk

En eim av konjakk møtte trafikanter på vei gjennom Imroa i Østerdalen i dag. Et lass Bache Gabrielsen-konjakk gikk i veien og ble knust.


Om lag én tredel av lasten i en semitrailer med Bache Gabrielsen-konjakk ble knust og rant ut etter en kollisjon med en varebil på riksvei 3 onsdag morgen. Begge sjåførene ble lenge sittende fastklemt etter ulykken, men slapp fra sammenstøtet uten livstruende skader, opplyser lensmannsbetjent Bjørn Grønvold i Stor-Elvdal til NTB.

Traileren veltet i en krapp høyresving, skled bortover veibanen og kolliderte med en motgående varebil, opplyser politiet.

De måtte sette ute vaktposter for å hindre nysgjerrige og tørste sjeler i å forsyne seg fra den havarerte spritlasten. -Det er nok ikke så mange flaskene som er blitt borte, mener Grønvold.

Riksvei 3 var periodevis stengt utover ettermiddagen på grunn av bergingsarbeidet. Politiet fikk melding om ulykken 6.40.

Begge sjåførene ble sendt til Sentralsjukehuset i Hedmark på Elverum.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks