Hovedinnhold

Resultatløs leting i Vefsn

RASOMRÅDET: Her fikk raset i fjellområdene i Vefsn kommune. Foto: Luftforsvarets redningstjeneste/Scanpix
RASOMRÅDET: Her fikk raset i fjellområdene i Vefsn kommune. Foto: Luftforsvarets redningstjeneste/Scanpix
Heimevernet og Røde Kors lette lørdag etter den siste savnede kvinnen etter raset i Jamtfjellet. Om kvelden kom tåka.

Lørdag morgen ble mannskap fra Røde Kors og 24 heimevernssoldater fløyet inn til området. Ved 18.30-tiden var letingen i ferd med å avsluttes for dagen.

- Vi kommer til å fortsette i morgen med samme slags mannskap, dersom været tillater det. Vi er avhengig av å få fløyet dem inn, sier operasjonsleder Roger Andersen i Helgeland politidistrikt til NTB.

Det er meldt dårligere vær i området, og politiet frykter at tåka kan hindre helikopteret fra å fly. Lørdag kveld var tåka blitt så tett at ti an letemannskapene ble nødt til å bli igjen i fjellet natten over.

Til sammen fire kvinner omkom i rasulykken søndag ettermiddag. Tre av dem var søstre. To av kvinnene ble funnet like etter at raset gikk, mens den tredje ble funnet fredag.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks