Hovedinnhold

Ranet med sabel for andre gang på tre dager

(VG Nett) Thon Hotel ved Slottsparken i Oslo ble natt til onsdag ranet av en person bevæpnet med en sabel-lignende gjenstand - for andre gang på tre dager.

Tips oss

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 03.50.

- En gjerningsmann truet en ansatt med en gjenstand som ligner på en sabel. Mannen oppførte seg veldig aggressivt, opplyser operasjonsleder Tor Grøttum ved Oslo politidistrikt til VG Nett.

Den ansatte skal ikke ha kommet fysisk til skade, og blir tatt hånd om av foresatte.

Gjerningsmannen flyktet fra stedet med kassabeholdningen, samt to bæreposer med stjålet alkohol.

- Det er snakk om et lite beløp, sier Grøttum.

Nå setter politiet ranet i sammenheng med et tilsvarende ran på det samme hotellet for få dager siden. Også den gangen ble det brukt sabel.

- Det var et ran der for tre dager siden. Det var samme modus, og kan være den samme gjerningsmannen, sier Grøttum.

Gjerningsmannen beskrives som «mulig iransk». Han skal være rundt 160 cm høy, går med et rødlig skjerf foran ansiktet, har på seg sort hettegenser - og bærer på to store, røde Thon-bæreposer med alkohol.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks