Hovedinnhold

To væpnede ran i Larvik på kort tid

Det ble gjennomført to væpnede ran på under tre timer i Larvik tirsdag ettermiddag.

Denne saken handler om:

Ingen skal ha kommet fysisk til skade i ranene, og det er ikke kjent hva de maskerte gjerningsmennene fikk med seg.

Bevæpnet politi med hunder søker tirsdag kveld etter minst to gjerningsmenn i området rundt sykehuset i Larvik. Inntil klokka 18 var ingen pågrepet.

- Vi vet foreløpig ikke om ranene er utført av samme mann. Det første ranet ble utført av én person, mens det andre ble utført av minst en gjerningsmann, sier operasjonsleder Cathrine Klæstad i Vestfold politidistrikt til NTB.

Kioskran

Klokka 14.35 fikk politiet melding fra en ansatt i Corner kiosk i Ryes gate at en maskert mann hadde truet med kniv og bedt om penger. Personen løp rundt hundre meter fra stedet før han fortsatte videre på sykkel.

Gjerningsmannen er slank og cirka 175 centimeter høy. Han var iført rød og hvit jakke.

Bingoran

Det andre ranet ble utført i Tecnobingo i Olavs gate klokka 17.16 der minst en maskert mann truet med et håndvåpen og deretter løp fra stedet.

- Han kan ha fått med seg et ukjent pengebeløp. Vi er på stedet og innhenter vitneopplysninger, men vil gjerne ha tips fra publikum, sier Klæstad.

Raneren beskrives som en ung mann som er cirka 175 centimeter høy. Han var iført mørk bukse, svart genser eller hettegenser og svart finlandshette.

Bingoen ble også ranet i juli i fjor, da en mann fikk med seg et mindre pengebeløp etter å ha truet med en pistol.
De to ransstedene ligger rundt to kilometer fra hverandre.

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks