Hovedinnhold

14-åring pågrepet for kioskran i Porsgrunn

En 14-åring og en 18-åring er pågrepet av politiet etter at flere personer ranet Narvesen-kiosken ved PP-senteret i Porsgrunn tirsdag kveld.

Denne saken handler om:

Tre-fire personer ble observert da de løp fra ransstedet, og politiet regner derfor med at flere enn de to var med på ranet.

- To av gjerningsmennene skal ha hatt skytevåpen eller våpenlignende gjenstander under ranet, sier politiadvokat Odd Skei Kostveit i Telemark politidistrikt til NTB.

Les også:Ranet Narvesen-kiosk med pistol

- Den 14 år gamle gutten er overlatt til barnevernet. Han har tidligere vært gjennom en rekke tiltak i barnevernets regi og er godt kjent av politiet fra før. Den 18 år gamle mannen satt onsdag morgen i avhør hos politiet, sier Skei Kostveit.

Det ble ikke løsnet skudd under ranet der ransmennene fikk med seg et lite beløp. Det var én person på jobb, men ingen kunder da kiosken ble ranet.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks