Hovedinnhold

Politimann bitt og skallet ned

Politimannen ble skallet ned av 22-åringen, før mannens hund også gikk til angrep.
Ifølge Drammens Tidende skjedde episoden søndag morgen da politiet skulle ta hånd om mannen som hadde lagt seg til å sove i kjelleren på en boligblokk på Åssiden i Drammen.

Mannen var svært lite samarbeidsvillig da politiet kom til stedet. Det samme var kamphunden han hadde med seg. 22-åringen skallet ned politimannen, så gikk hunden til angrep og bet til i hånden.

- Det vil bli vurdert varetektsfengsling av mannen. Han blir anmeldt for vold etter at han skallet ned en offentlig tjenestemann. Vi har også flere forhold på mannen, sier operasjonsleder Brita Røed ved Søndre Buskerud politidistrikt.

22-åringen skal være en kjenning av politiet. Natt til søndag ble han innbrakt av politiet etter en annen voldsepisode i Drammen sentrum.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks