Hovedinnhold

Gutt gjennom isen i Trysil

Familien var på isfiske da ulykken skjedde. Tilstanden er alvorlig, men ikke livstruende, opplyser Oslo Universitetssykehus.

Denne saken handler om:

En liten gutt er fraktet til sykehus etter at han gikk gjennom isen på Ulvsjøen i Søre Osen i Trysil i Hedmark langfredag.

– Det har vært et uhell etter at en familie var på isfiske. Barnet skulle gå fra én post til den andre, og gikk gjennom en råk, sier operasjonsleder ved Innlandet politidistrikt, Kjartan Våge, til VG, og legger til:

– Det er usikker hvor mange minutter barnet lå under vann. Det ble startet hjerte-lunge-redning på stedet, og barnet ble flydd til Ullevål sykehus.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 16.00 i dag. Situasjonen er alvorlig, men ikke livstruende, opplyser Oslo Universitetssykehus fredag kveld.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks