Hovedinnhold

Politiet jakter ruset ambulansetyv

(VG Nett) Mens ambulansesjåføren var inne i en matvareforretning, stakk en ukjent mann av med utrykningsbilen som sto parkert i Lillestrøm sentrum.

Vet du noe om dette?

Da ambulansesjåføren returnerte få minutter etterpå, var utrykningskjøretøyet søkk vekk. Dermed ble politiet kontaktet.

- Vi fikk melding om tyveriet klokken 17.56, og hadde kontroll på bilen igjen klokken 18.05. Da sto den forlatt ved Folkets hus i storgata i Lillestrøm, sier operasjonsleder Terje Vamsæter til VG Nett.

Folkets hus ligger kun få kvartaler fra Kiwi-butikken der bilen ble stjålet. Flere spor i snøen ga politiet en formening om hvor biltyven hadde tatt veien, men han var ved 19.40-tiden fremdeles ikke pågrepet. Letingen fortsetter utover kvelden, og politiet har gått ut med følgende signalement av gjerningsmannen:

- Det er en mann i alderen 40-55 år vi ser etter. Ifølge vitner fremsto han som ruset. Han er cirka 190 centimeter høy, med normal kroppsbygning, mørke klær, mørk grønn lue og lys grå kamuflasjebukse, sier Vamsæter.

Ambulansen ble ikke påført skader under den uatoriserte kjøreturen. Politiet ser alvorlig på hendelsen.

- Du kan vel si det sånn at det er særdeles simpelt å stjele en ambulanse som kanskje er i ferd med å hjelpe noen, sier Vamsæter.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks