Hovedinnhold

Pensjonistaksjon for "lønnsslipp" i posten

<p>GAMLEMÅTEN: Mange eldre har problemer med å logge seg inn på nett for å lese utbetalingsmeldingene sine. De vil gjerne ha dem i postkassen.</p>

GAMLEMÅTEN: Mange eldre har problemer med å logge seg inn på nett for å lese utbetalingsmeldingene sine. De vil gjerne ha dem i postkassen.

Foto: Sara Johannessen, NTB scanpix
Pensjonistforbundet kjemper for å få tilbake utbetalingsmeldinger i papir og har startet en postkortaksjon rettet mot arbeidsminister Anniken Hauglie (H).

Denne saken handler om:

– Vi vil rett og slett ha slippen vår tilbake, sier forbundsleder Jan Davidsen i Pensjonistforbundet.

Siden desember i fjor har ingen alderspensjonister eller uføretrygdede fått utbetalings-melding i posten, uavhengig av om de er registrert som digital bruker og om de ikke har PC, smarttelefon eller nettbrett, opplyser forbundet på sine sider.

Som VG tidligere har skrevet, gjelder dette hele 570 000 personer.

Husker du? Lar NAV bestemme hvem som får pensjonsutbetalinger i posten

Derfor oppfordrer de pensjonistene, som ønsker papirseddelen tilbake, til å signere postkort som skal overrekkes Hauglie.

Les også: Posten og Skatteetaten i full krangel om digital postkasse

– Nå må statsråd Anniken Hauglie ta grep. Vi håper at vi med disse signerte postkortene kan få statsråden til å gjøre om på vedtaket, sier Davidsen.

Husker du? 

Nå har 1,4 millioner fått seg digital postkasse, men trenger vi den?

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks