Hovedinnhold

Penis nær skutt

Bergenseren (16) tok farens pistol og dro på fest. Der skjøt han noen skudd i luften før han stakk pistolen ned i buksen. Da smalt det igjen.
- Jeg fikk helt sjokk da det smalt, sa den nå 18 år gamle gutten da han forklarte seg om skyteepisoden i Nordhordland tingrett i går.

Skuddet som kunne fått vitale følger for gutten, gikk av en fredagskveld for to år siden, skriver Bergensavisen.

Den da 16 år gamle gutten skulle på dans. Han hadde tidligere skrytt til kamerater av at han hadde pistol og ville bevise dette. Han ladet farens .22-kaliber med skarpe skudd, kastet seg på mopeden og dro på dans.

Kameratene tvilte på at pistolen var ekte, så bergenseren fyrte av noen skudd i luften før han stakk pistolen tilbake i buksen.

- Jeg fikk jo sjokk da pistolen gikk av i buksen min. Jeg må bare si meg enig i at det var uforsvarlig omgang med våpen, erkjente 18-åringen i retten.

- Hvorfor i alle dager stakk du den ladde pistolen ned i buksen? ville aktor Harald Bilberg vite.

- Tja, det var vel på grunn av at jeg har sett folk gjøre det på film.

- Ja, det har jeg også sett. Vi har vel alle lurt på hvorfor filmheltene gjemmer våpenet akkurat der, repliserte Bilberg.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks