Hovedinnhold

Bli rik på grønn jul

Nå kan du gamble på juleværet

VÆRGUD? Har du en værgud i magen? I så fall kan du tjene gode penger ved å satse penger på juleværet, hos nettbettingselskapet Unibet. De gir 3,10 i odds på at det er grønne plener i Tromsø julaften. Foto: Terje Mortensen
VÆRGUD? Har du en værgud i magen? I så fall kan du tjene gode penger ved å satse penger på juleværet, hos nettbettingselskapet Unibet. De gir 3,10 i odds på at det er grønne plener i Tromsø julaften. Foto: Terje Mortensen
TROMSØ (VG) Har du troen på grønne plener i Tromsø på julaften? I så fall kan du nå sette penger på akkurat det.

Denne saken handler om:

Nettspillselskapet Unibet har kastet seg på værbølgen og lansert oddstipping på juleværet rundt om i hele landet.

Tror du på grønne plener i Tromsø når julen ringes inn, får du 3,5 ganger innsatsen din tilbake - dersom du får rett.

SJEKK HVORDAN VÆRET BLIR DER DU BOR

Har du derimot tro på hvit jul - i likhet med Unibet - får du bare 1,25 ganger innsatsen din tilbake.

For at det skal regnes som hvit jul, må det ligge mer enn 2,5 centimeter snø rundt målestaven på den offisielle snømålestasjon, i Tromsø betyr det at Vervarslinga for Nord-Norge må melde om mer enn 2,5 centimeter snø ved sin målestav tidlig på julaften morgen.Gambler ikke

Størst fortjeneste gir det dersom du gambler på at det 24. desember klokken 08.00 ligger et hvitt teppe over Kristiansand. Da får du 5,10 i odds. Setter du en tusenlapp på hvit jul i Bergen - og får rett - vil du innkassere 4150 kroner.

Hos Meteorologisk institutt vil de ikke være med på å gamble på juleværet, men de avslører at prognosene ser hvit ut for Tromsøs del:

- Vi har ikke varsel frem til lenger enn tirsdag 19. desember, så julaften kan vi ikke si noe sikkert om. Men ifølge vårt varsel ser det ut som om det blir snø fra lørdag.

Vind fra nordvest er en kjent vindretning i Tromsø og betyr ofte mye snø. Det kan bli alt fra to til tyve centimeter. Vi vedder ikke, vi bare varsler, sier meteorolog ved Meteorologisk institutt i Tromsø Vidar Eng til Bladet Tromsø.

Også ved Storm Weather Center tror de på hvit jul i snøbyen Tromsø, men inntil videre er det grønne plener som hersker i nord.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks