Hovedinnhold

Outlaws-medlemmer løslatt

To medlemmer av MC-klubben Outlaws er løslatt etter at de ble pågrepet for besittelse av våpen og en større mengde narkotika.

De to ble pågrepet etter at politiet gjorde funn av våpen og narkotika i en leilighet i Oslo denne uken, melder NRK.

Mennene ble stoppet i en kontroll, og da politiet skulle følge opp med å undersøke boligen, fant de relativt store mengder narkotika av forskjellige typer samt våpen.

- De to påtok seg ansvaret for gjenstandene som ble beslaglagt. Vi fant derfor ikke grunn til å framstille dem for varetektsfengsling, sier seksjonssjef Einar Aas ved avdeling for organisert kriminalitet i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet karakteriserer funnet som urovekkende sett i lys av at Outlaws har gått ut og kunngjort at de er narkotikafrie. De varsler nå flere aksjoner mot MC-klubben for å se om det finnes flere lignende tilfeller.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks