Hovedinnhold

Navarsete kjørte ned gjerde

- Hun er ganske skjelven

KJØRTE AV VEIEN: Kommunalminister Liv Signe Navarsete (innfeldt) var mandag involvert i et trafikkuhell i hjemkommunen Lærdal. Foto: Johannes Halland/Knut Erik Knudsen
KJØRTE AV VEIEN: Kommunalminister Liv Signe Navarsete (innfeldt) var mandag involvert i et trafikkuhell i hjemkommunen Lærdal. Foto: Johannes Halland/Knut Erik Knudsen
Her står Liv Signe Navarsete på plenen til Franz Henriksen etter å ha kjørt ned gjerdet og postkassens hans.

Denne saken handler om:

Trafikkuhellet skjedde i Navarsetes hjemkommune Lærdal mandag ettermiddag. Ifølge statsrådens pressekontakt, statssekretær Erlend Fuglum, skjedde uhellet da Navarsete kom kjørende bak en annen bil som plutselig bremset ned.

- Hun rakk ikke å stanse, og traff den høyre bakskjermen på bilen foran, sier Fuglum til VG.

- Ganske skjelven

Ifølge Fuglum har Navarsete påtatt seg fullt ansvar for uhellet. Han sier at statsråden ikke holdt høy fart da uhellet skjedde.

- Hun er selvsagt ganske skjelven, men først og fremst glad for at ingen personer kom til skade, sier Fuglum.

Etter å ha kjørt ut av veien, traff bilen til Navarsete en postkasse. I tillegg dro hun med seg deler av gjerdet på eiendommen til Franz Henriksen. Ifølge Henriksen er det ikke snakk om store materielle skader.

- Det gikk nok verst ut over hennes bil. Dette er slik som kan skje den beste. Når du bor tett innpå hovedveien slik vi gjør må du regne med å få en bil i hagen av og til, sier Henriksen.

Det er ikke første gang Navarsete har problemer i trafikken. I 2008 avslørte avisen Nationen at Sp-lederens bil brøt fartsgrensen flere ganger på vei til et møte. Sjåføren fikk senere et forelegg på 1600 kroner for fartsovertredelsen.

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks