Hovedinnhold

- Du vet jeg ikke har vært med

STAVANGER (VG Nett) Lars-Erik Andersen (29) mener aktoratet vet at han ikke var med på Nokas-ranet.

Denne saken handler om:

Andersen har forklart for retten at han sov ut tung narkorus i Oslo da Nokas-ranet ble begått. 29-åringen er en god venn av David Toska, og besøkte kameraten i Stavanger flere ganger før ranet.

- Usannsynlig

Han avviser at han skulle ha fått spørsmål om å være med på ranet, og mener det er helt usannsynlig at Toska skulle spørre ham om å delta.

- Det er helt usannsynlig at David skulle spørre meg om å være med på noen sånne ting. Det er helt usannsynlig sånn som jeg lever. Vi har aldri gjort noen sånne kriminelle ting sammen, sa Andersen.

- Vet du hvem som drepte Arne Sigve Klungland, spurte aktor Tor Christian Carlsen, og utløste dermed følgende tirade fra Andersen:

- Selvfølgelig vet jeg ikke det. Jeg vet like lite som deg, jeg. Det er nesten et dumt spørsmål fra deg, for du vet like godt som jeg at jeg ikke har vært med på dette her.

- Håper dere løser saken

- Har du noe imot om det blir kjent hvem det var som skjøt Klungland, fortsatte Carlsen, som ikke hadde den samme gode tonen i utspørringen av Andersen som dommer Helge Bjørnestad hadde onsdag.

- Nei. Jeg håper dere løser hele denne saken her, jeg, sa Andersen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks