Hovedinnhold

Millionbeslag knyttes til drap

Dagen etter drapet på Abdelhak Darrazi (27) på Nordre Gravlund, kom politiet på sporet av millionbeløpet som knyttes til broren hans (29).
Under en ransaking den 1. april på Handelshøyskolen BI i Oslo, hvor den drepte 27-åringen studerte informasjonsteknologi, fant politiet penger og et mindre parti narkotika.

På gutterommet

Da Kripos fikk analysert fingeravtrykkene en tid etter ransakingen på BI, viste det seg at de tilhørte mannens 29 år gamle bror, som ble skutt i armen bare en uke før drapet.

På denne bakgrunnen ble det gitt en ransakingsordre, og på gutterommet i kjelleren i farens (58) leilighet fant Oslo-politiet for et par uker siden det som skal være norgeshistoriens største kontantbeslag på mellom 15 og 19 millioner kroner.

VG har fått opplyst at en sentral teori er at Rafet Hoxha (31), som er siktet for drapet og på rømmen, og hans svoger, som sitter fengslet i Norge, krevde noen av disse pengene drapskvelden 31. mars.

Etter funnet ble både drapsofferets far, broren på 29 og en annen bror på 23 år varetektsfengslet av Oslo tingrett. Politiet i Oslo vil av hensyn til etterforskningen ikke kommentere saken overfor VG.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks