Hovedinnhold

- Bare å bøye seg i støvet

(VG Nett) VGs ansvarlige redaktør Torry Pedersen er både stolt og imponert over det som nå blir stående som «Verdens lengste intervju».

Denne saken handler om:

- Det startet som en sprø idé. Men da det ble klart at Mads A. Andersen skulle intervjue, og Hans Olav Lahlum skulle være intervjuobjektet, så begynte jeg faktisk å tro på at det kunne gå. Skulle det noen klare det, måtte det være de to, sier Torry Pedersen.

- Det er bare å bøye seg i støvet for prestasjonen. Snakk om å gjennomføre med stil - med stringente, presise spørsmål - og intelligente og meningsfylte svar helt til siste setning, sier den ansvarlige redaktøren.

LES OGSÅ: - Intet mindre enn imponerende

MEKTIG IMPONERT: VGs ansvarlige redaktør Torry Pedersen mener Andersen og Lahlum har skapt en ny TV-sjanger. Foto: VG
MEKTIG IMPONERT: VGs ansvarlige redaktør Torry Pedersen mener Andersen og Lahlum har skapt en ny TV-sjanger. Foto: VG

Han lover storsatsing på VGTV fremover, og mange spennende programkonsept innen underholdning, sport og nytte.

- Mads og Lahlum har skapt en ny TV-sjanger, og har bevist at web-TV er en meget egnet plattform for det gode intervjuet. VG har knapt opplevd maken til positiv respons, og skal vi tro alle twittermeldingene er dette noe seerne vil ha mer av på VGTV, sier Pedersen.

«Verdens lengste intervju» skal bli tilgjengelig og søkbart for alle som ikke hadde tid til å følge direktesendingen i alle de 30-timene det varte, eller for å være nøyaktig: 30 timer, ett minutt og 44 sekunder!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks