Hovedinnhold

MC-gjenger ville lage bråk

Medlemmer fra MC-klubbene Hells Angels, Outlaws og Bandidos dro lørdag til Youngstorget i Oslo med planer om å lage bråk, men ble møtt av et massivt politioppbud.
-Vi antok at medlemmene fra disse klubbene ikke kom i fredelig ærend, og sendte derfor et titall patruljebiler ned til Youngstorget for å holde øye med dem. Det hjalp tydeligvis for bråket uteble, forteller operasjonsleder Vidar Hjulstad ved Oslo politidistrikt til NTB.

Foranledningen til oppbudet av både motorsyklister og politifolk var en motorsykkelutstilling som MC-klubben Hog Chapter Oslo avholdt på Youngstorget lørdag.

-Medlemmene fra Hells Angels, Outlaws og Bandidos kom nok for å markere egen styrke i forhold til Hog Chapter Oslo, tror operasjonsleder Hjulstad.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks