Hovedinnhold

Masseslagsmål mellom blitzere og nynazister- tre skadd

SLAGSMÅL: Politiet rykket ut da det ble meldt om massaslagsmål på La Boheme i Oslo. Foto: VG-tipser
SLAGSMÅL: Politiet rykket ut da det ble meldt om massaslagsmål på La Boheme i Oslo. Foto: VG-tipser
(VG Nett) Tre personer ble skadd da rundt 15 venstreradikale blitzere angrep julebordet til en gruppe nynazister.

Vet du noe? Tips oss!

Politiet fikk rundt 23.30 tips om at en gruppe nynazister hadde samlet seg på utestedet for å avholde et julebord, og var på vei med en patrulje da de meldingen slagsmålet kom klokken 00.21.

- Det var slossing både ute og inne da politipatruljene kom frem til La Boheme. Totalt var det 40-50 personer involvert i slagsmålet. Det skal ha vært en mindre gruppe blitzere som stormet utestedet, forteller operasjonsleder Marianne Grinaker ved Oslo politidistrikt til VG Nett.

Har tips, bilder eller video?Ta kontakt med VG Netts journalister her! 

- Skremmende

- Vi så en gjeng som knuste vinduene på La Boheme, så vi trodde det var noen som forsøkte å komme seg inn på utestedet. Men da folk i fullt slagsmål veltet ut, forsto vi at det ikke handlet om det, forteller et øyenvitne til VG Nett.

- Vi så flere som lå livløse i gaten. Det var skremmende. Vi slo av alle lys i leiligheten, så de ikke skulle kaste stoler eller lignende mot oss

Ingen pågrepet

To personer ble kjørt til legevakten med mindre skader, og en person ble kjørt til Ullevål Sykehus med kutt- og øyeskader i ansiktet, opplyser operasjonsleder Grinaker til VG Nett.

Ingen personer skal hittil være pågrepet.

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks