Hovedinnhold

Mann livstruende skadd i slagsmål i Troms

(VG Nett) En mann i midten av 40-årene er livstruende skadet etter et slagsmål med tre andre menn i Gibostad på Senja i Troms ved 2-tiden natt til søndag.

Tips oss

Mannen ble sendt med luftambulanse til Universitetssykehuset i Nord-Norge (UNN) i Tromsø på grunn av skadene han pådro seg.

- Tilstanden hans er kritisk og ustabil, sier kommunikasjonsrådgiver ved UNN, Tor Øydvin, til VG Nett.

Vet du noe?Tips VG Nett

Tre menn i arresten

De tre mennene som deltok i slagsmålet siktet i saken og sitter i arresten. Ifølge Nordlys er to av dem omkring 30 år, sistemann bare 16.

- Akkurat nå sitter de i avhør. Hva som kommer frem i avhørene, går vi ikke ut med, sier lensmann Roger Magnussen til VG Nett.

Politiet foretatt åstedsundersøkelser og et område er sperret av, men forholdene er vanskelige på grunn av snøfall natt til søndag, melder NTB.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks