Hovedinnhold

Mann i 20-årene livstruende skadet etter ulykke på E18

STORE SKADER: Personbilen var trykket sammen etter sammenstøtet sør for Drammen. Foto: Ole Christian Nordby/ Eikerfoto
STORE SKADER: Personbilen var trykket sammen etter sammenstøtet sør for Drammen. Foto: Ole Christian Nordby/ Eikerfoto
(VG Nett) To personer er fraktet til sykehus med alvorlige skader etter kollisjon mellom en lastebil og en personbil på E18 like sør for Drammen fredag morgen.

Vet du noe? Tips oss!


E18 sør for Drammen er stengt, og det vil være omkjøring i flere timer på grunn av ulykken, varsler politiet, rundt klokken åtte.

Totalt var tre personer involvert i ulykken, der et vogntog kjørte bakfra inn i en stillestående bil som sto i veibanen.

- Begge de som var i bilen, som er i 20-årene, er påført alvorlige skader - én livstruende, sier operasjonsleder Håkon Grøttland ved Søndre Buskerud politidistrikt.

Mannen, som er livstruende skadet, er fløyet til Ullevål sykehus, mens en kvinne er sendt med ambulanse til Drammen sykehus, opplyser politiet.

Vogntogsjåføren slapp fra ulykken uten skader.

Ulykken skjedde i sørgående retning på en strekning med fire felt i Kobbervikdalen. På grunn av redningsarbeid vil E18 være stengt i flere timer.

- Det vil være skiltet omkjøring. Bilbergingen vil ta tid, så E18 vil være stengt en god stund, sier Grøttland, rundt klokken åtte fredag morgen.

Veien skal ha blitt åpnet igjen i ni-tiden, melder Drammens Tidende.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 5.10.Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks