Hovedinnhold

Mann funnet knivstukket i Sandefjord

** To personer pågrepet

To personer er pågrepet etter at en mann i 50-årene ble funnet med flere knivstikk på åpen gate i Sandefjord.

Tips oss

Mannen ble ifølge politiet funnet i Dronningens gate i Sandefjord onsdag morgen. Mannen er kjørt i ambulanse til Sykehuset i Vestfold. Tilstanden til mannen er ifølge politiet stabil.

Fornærmede er en mann i 50-årene. Mannen ble funnet på åpen gate.

Ifølge jourhavende jurist, Katrine Christensen Brigard, har politiet pågrepet to personer.

– Vi har nå pågrepet to personer i en leilighet i nærheten av der fornærmede ble funnet. Dette er en mann i 50-årene og en kvinne i 40-årene. Disse er nå tatt inn til avhør og vil bli avhørt utover dagen. Det er kjente personer av politiet, og fornærmede og de pågrepne hadde også kjennskap til hverandre, sier Brigard til VG. 

Politiet har foreløpig ikke funnet noe stikkvåpen.

– Vi har ikke funnet noen våpen, men vi er nå på stedet og vi er i gang med avhør.

Politiet vet ikke noe om motivet bak knivstikkingen, men Brigard forteller at mannen skal ha blitt stukket flere ganger. 

Skal ha hørt skrik

Ifølge vitner som Sandefjords Blad har snakket med, skal enkelte av beboerne i samme trappeoppgang mannen ble funnet, ha hørt skrik.

– Vi hørte skrik fra trappeoppgangen og gikk ut for å se hva som var galt. Vi fant mannen, som er i 50-årene, sittende med et håndkle rundt bena. Han forsøkte tydeligvis å stoppe blødningene fra flere sår, forteller han.

Avisen skriver videre at mannen som fant knivofferet ringte AMK og ba dem om å sende en ambulanse med en gang.

– Da vi ventet på ambulansen fortalte han at han var blitt torturert gjennom hele natten. Han skal blant annet ha fått en plastpose over hodet. Han hadde kommet seg ut da han latet som han skulle på toalettet, og styrtet ut døren, sier han.


Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks