Hovedinnhold

Arrangerer live-konserter i lufta

<p>KONSERTARENA: SAS og Universal Music vil arrangere konserter ombord i fly og på flyplasser gjennom hele 2016.</p>

KONSERTARENA: SAS og Universal Music vil arrangere konserter ombord i fly og på flyplasser gjennom hele 2016.

Foto: Jan Ovind, VG
Skal du ut å fly i dag? Flyr du innenlands med SAS kan du plutselig få en musikalsk overraskelse.

Denne saken handler om:

Universal Music og SAS vil nemlig avholde en rekke konserter med flere norske artister, for å gi lokale artister oppmerksomhet på veien mot «karrierehimmelen».

Først ut er bandet Casa Murilo, som i løpet av tirsdag ettermiddag vil opptre på fire ulike flyvninger: Oslo-Trondheim, Trondheim-Bergen, Bergen-Stavanger og Stavanger-Oslo.

I tillegg til å opptre i luften slipper bandet en helt fersk singel, med den passende tittelen «High Flyer».

Les også: SAS lanserer ny billig-klasse

– Nordmenn er et musikkelskende folk

Skal du ikke fly i dag vil du likevel kunne oppleve musikk i luften ved en senere anledning, for flyselskapet og plateselskapet vil overraske innenlandsreisende i hele 2016.

Det vil arrangeres to konserter i måneden, både i luften og på flyplasser, og konsertene vil ifølge SAS og Universal være skreddersydd og tilpasset de noe uvanlige konsertarenaene.

Les også: Hit bør du reise i 2016

<p>SKAL SYNGE I LUFTA: Bandet Bendik, som opptrådte på VG-lista-showet, er blant artistene som vil opptre de kommende månedene.</p>

SKAL SYNGE I LUFTA: Bandet Bendik, som opptrådte på VG-lista-showet, er blant artistene som vil opptre de kommende månedene.

Foto: Øyvind Nordahl Næss, VG

– Innsikt viser at våre mest frekvente reisende har stor interesse for musikk og at nordmenn er et musikkelskende folk, og dette vil gi våre kunder ganske unike musikalske opplevelser. Det er også meningsfullt å kunne være med på å profilere nye lokale artister i et samarbeid med Universal Music & Brands, sier Marianne Orderud, markedssjef i SAS, i en pressemelding.

Vil løfte frem unge lovende artister

Noen av de andre artistene som vil opptre i de kommende månedene er Morten Myklebust, Bendik, OMVR, Izabell og Gundelach.

– I Universal Music jobber vi stadig med å finne nye samarbeidspartnere og vi er stolte av å ha inngått dette samarbeidet med SAS. Dette konseptet vil gi unge og lovende artister en unik mulighet til å vise seg frem i et nytt og spennende miljø, sier Ann-Kristin Kreutz, ansvarlig for forretningsutvikling i Universal Music & Brands.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks