Hovedinnhold

Lommemann-siktet vil bli i fengsel

- IKKE GOD NOK ETTERFORSKNING: Politiet innrømmer at etterforskningen av Lommemann-saken ikke har vært god nok. Foto: JOHNNY NORMANN
- IKKE GOD NOK ETTERFORSKNING: Politiet innrømmer at etterforskningen av Lommemann-saken ikke har vært god nok. Foto: JOHNNY NORMANN
Frykt for å bli jaget av pressen er blant årsakene til at den siktede i lommemannsaken har samtykket i åtte nye uker i varetekt.

Denne saken handler om:

- Fritt vilt er bare fornavnet. Med den prosessen som har vært rundt ham, med presse til stede selv da han ble arrestert, har han i realiteten ingen sted å gjøre av seg, sier 56-åringens forsvarer, advokat Gunhild Lærum, til Østlandets Blad. Hun mener mannen egentlig burde ha vært løslatt.

- Brev- og besøkskontrollen er opphevet, og han kan fritt snakke med hvem han vil uansett, påpeker hun.

56-åringen har sittet i varetekt siden han ble pågrepet i Bergen 11. januar 2007. Follo politidistrikt, som etterforsker lommemannsaken, har sagt at de vil avslutte etterforskningen innen 1. april.

56-åringen fra Bergen nekter straffskyld etter siktelsen, som i januar ble utvidet med 13 nye forhold, til i alt 54 saker.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks