Hovedinnhold

Kystpartiet vil flytte hovedstaden til Trondheim

Kystpartiets leder Kjell Ivar Vestå foreslår at partiet programfester flytting av hovedstaden til Trondheim.

Denne saken handler om:

- Det er for lang avstand fra folket til regjeringen og Stortinget. Derfor vil jeg aktualisere det gamle forslaget om å flytte hovedstaden ved å foreslå at dette blir et punkt i vårt nye partiprogram, sier Vestå.

Kystpartiets leder mener det er «stor frustrasjon i deler av landet med hvordan våre rikspolitikere med regjeringen i spissen husholderer landet»:

- Ikke vil man ha OL Tromsø 2018, ikke vil man berge hurtigruten og ikke vil man bygge veier. Attpåtil vil man utradere lokalsykehusene som på mange måter er helsegarantisten for distriktene, sier Vestå.

- Flytting av hovedstaden vil være et skritt i riktig retning for å få en politikk som samler landet, sier Kystpartiets leder.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks