Hovedinnhold

- Kvinne voldtatt på toalett

(VG Nett) En kvinne i 30-årene skal ha blitt voldtatt på et utestedstoalett i Trondheim mens flere gjester var i nærheten.

Voldtekten skal ha funnet sted på utestedet Downtown i Trondheim ved totiden natt til lørdag. Sannsynligvis var flere gjester inne på toalettet samtidig som voldtekten skjedde.

Kvinnen varslet selv politiet like etter hendelsen.

- Politiet kom til stedet og sperret av toalettet etter kort tid. Kvinnen ble sendt til undersøkelse, og det ble foretatt teknisk undersøkelse på toalettet, forteller leder for kriminalvakten i Trondheim, Terje Øfsti.

Gjerningsmannen er en kraftig bygd mann, mellom 180 og 190 centimeter høy. Mannen hadde litt skjeggstubber, ifølge offeret. Alderen hans er ukjent.

Etterlyser hjelper

Etter den angivelige voldtekten fikk kvinnen hjelp av en kvinnelig gjest til å kontakte vaktene på utestedet. Denne kvinnen har siden ikke vært i kontakt med politiet.

- Vi er ute etter kvinnen som bistod fornærmede like etterpå. Denne personen kjenner vi ikke identiteten til, sier Øfsti.

Politiet etterlyser også andre gjester på utestedet Downtown natt til lørdag. Disse kan ha vært vitne til det som skjedde.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks