Hovedinnhold

Mette-Marit dropper prinsessedåpen i Sverige

IKKE TIL DÅPEN: Kronprinsesse Mette-Marit kommer ikke i dåpen til prinsesse Estelle. Foto: Scanpix
IKKE TIL DÅPEN: Kronprinsesse Mette-Marit kommer ikke i dåpen til prinsesse Estelle. Foto: Scanpix
Kronprinsesse Mette-Marit vil ikke være blant gjestene når prinsesse Estelle døpes i Stockholm i mai.

Denne saken handler om:

Det bekrefter kommunikasjonssjef ved Slottet, Marianne Hagen, overfor VG Nett.

- Jeg kan bekrefte at kronprinsesse Mette-Marit ikke kommer. Hun har takket ja til en annen invitasjon før dåpsdatoen ble fastsatt, sier Hagen til VG Nett.

BAKGRUNN:  Prinsesse Estelle døpes 22. mai

I stedet vil Mette-Marit delta på en konferanse for Young Global Leaders i Seattle i USA. Dermed blir det kronprins Haakon, Märtha Louise og Ari Behn som skal representere den norske kongefamilien i Stockholm når kronprinsesse Victoria og prins Daniel skal døpe sin første datter 22. mai.

- Jeg synes det er veldig hyggelig at både kronprins Haakon og ekteparet Behn blir gjester ved prinsesse Estelles dåp. Det er jo litt synd at ikke Mette-Marit også skal til Stockholm, men møter i Young Global Leaders er nok veldig viktig for henne, tror kongeekspert Kjell Arne Totland.

Det spekuleres i om det norske kronprinsparet blir faddere for den nye tronarvingen sammen med danske kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.

I 2010 var Mette-Marit i Stockholm som gjest i bryllupet til Victoria og Daniel.

BILDESERIE:  Nye bilder i sort-hvitt av prinsesse Estelle

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys