Hovedinnhold

Stjålet bil funnet igjen – fylt med vann

<p>FYLT MED VANN: Bilen ble stjålet natt til onsdag og funnet igjen onsdag morgen.</p>

FYLT MED VANN: Bilen ble stjålet natt til onsdag og funnet igjen onsdag morgen.

Foto: Politiet
Politiet kan ikke forstå hva hensikten bak å fylle den stjålne bilen med vann skal ha vært.

Denne saken handler om:

Klokken halv åtte onsdag morgen rykket politiet i Stavanger ut på et særdeles uvanlig oppdrag. De endte opp med å måtte bruke tang for å få skrudd av en vannslange som stod kilt fast i en bil. Bilen hadde blitt meldt stjålet natt til onsdag. 

– Det var en vannslange som var lagt inn i bilen og stod på full guffe. Det var ikke mulig å få skrudd den av heller, så det måtte brukes tang. Den var uten kran, sier operasjonsleder Tor Helge Stavik i Sør-Vest politidistrikt.

– Det er veldig uklart hva hensikten med dette var, sier Stavik, som forteller at hverken politiet eller eier av bilen har noen mistanke om hvorfor noen skulle ha ønsket å stjele bilen, for så å fylle den med vann. 

Store mengder vann hadde samlet seg inne i bilen og lakk ut av dørene på siden. 

– Det høres jo ut som en meningsløs handling. Vi har ikke funnet ut hva som kan være hensikten med det. Vi har heller ingen mistenkte i saken, sier Stavik. 

Bileieren har nå fått igjen den stjålne bilen, som ble stjålet fra Grannes i Stavanger natt til onsdag og funnet igjen ved Haugtussa, tilbake. Politiet har undersøkt åstedet og vil etterforske saken videre.

– Det blir en anmeldelse og en etterforskning, sier Stavik.

<p>VANNSPRUT: Slangen stod kilt fast inn i bilen, og det var ingen kran der som kunne skrus av.</p>

VANNSPRUT: Slangen stod kilt fast inn i bilen, og det var ingen kran der som kunne skrus av.

Foto: Politiet

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks