Hovedinnhold

Slo ned to med verktøy – siktet for grov kroppsskade

En mann i 20-årene ligger til observasjon med et utall sting i hodet etter en dramatisk avslutning på festen i Harstad.

Denne saken handler om:

Et «lystig lag» i en privatbolig i Harstad utartet til en dramatisk voldshendelse natt til lørdag, forteller operasjonsleder Karl Erik Thomassen i Troms politidistrikt.

– Det er to menn og ei dame involvert, alle i 20-årene. Den ene mannen har gått til angrep på den andre mannen med en butt gjenstand, et verktøy av en sort, og slått ham gjentatte ganger i hodet, sier Thomassen til VG.

Gjerningsmannen ble ifølge Thomassen pågrepet i den samme boligen, uten videre dramatikk.

– Fornærmede har sydd ganske mange sting på forskjellige plasser i tinning og i bakhodet, men skadeomfanget er foreløpig uklart.

Det aktuelle verktøyet er så langt ikke bekreftet funnet, men det skal være opplyst at det kan være snakk om en skralle.

Les også: Mann til sykehus etter slåsskamp ved utested

Mannen ligger til observasjon på Harstad sykehus frem til i morgen, opplyser Thomassen. Når det gjelder kvinnen har hun sårskader, men er ikke like alvorlig skadet som mannen.

– Det er en relasjon mellom gjerningsmann og denne kvinnen, sier Thomassen videre.

Politiet kalte ut ekstra ressurser, og jobber nå med åstedsundersøkelser og avhør av de involverte. Gjerningsmannen sitter i arresten, siktet for grov kroppsskade, opplyser operasjonslederen.

– Det vil bli tatt stilling til varetektsfengsling senere i dag.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks