Hovedinnhold

Politiet om mistenkelig dødsfall: Trolig en ulykke

** Kvinne med nordisk utseende funnet død

<p/>
<p>MISTENKELIG DØDSFALL: Krimteknikere jobbet på åstedet på Snarøya i kveld. Kvinnen de har funnet er trolig utsatt for en ulykke.</p>

MISTENKELIG DØDSFALL: Krimteknikere jobbet på åstedet på Snarøya i kveld. Kvinnen de har funnet er trolig utsatt for en ulykke.

Foto: Krister Sørbø, VG
SNARØYA (VG) En kvinne i 40-årene år ble funnet død med blodige skader på Snarøya lørdag. Politiet mener hun trolig har blitt utsatt for en ulykke, men kan fortsatt ikke utelukke noe.

Denne saken handler om:

Tips oss

Lørdag kveld ved 19-tiden kunne politiet fastslå det de mener er en trolig identitet på kvinnen.

Da VG var ved det avsperrede åstedet, jobbet både uniformert politi og krimteknikere med det mistenkelige dødsfallet.

En kvinne i 40-årene med nordisk utseende ble funnet død i et boligområdet på Snarøya i Bærum kommune i Akershus lørdag ettermiddag. Politiet fikk melding klokken 12.15, men vil ikke opplyse til pressen hvem som meldte fra om den døde kvinnen.

– Hun døde trolig etter et fall. Vi jobber med å finne ut hva som har skjedd, sa operasjonsleder Per Ivar Iversen til NTB tidligere i dag.

<p>I ARBEID: Kvinnen ble funnet med blodige skader, og med en veske ved siden av seg. Politiet kunne ikke røre noe på åstedet før krimteknikere kom til stedet. De jobbet der da VG var på adressen i kveld.<br/></p>

I ARBEID: Kvinnen ble funnet med blodige skader, og med en veske ved siden av seg. Politiet kunne ikke røre noe på åstedet før krimteknikere kom til stedet. De jobbet der da VG var på adressen i kveld.

Foto: Krister Sørbø, VG


– Vi vet ikke helt hva som har skjedd, men akkurat nå tyder de foreløpige undersøkelsene på at kvinnen har vært utsatt for en ulykke, sier politiadvokat Kathrine Eilertsen til VG ved 19-tiden lørdag kveld.

Politiet vil i løpet av kvelden informere det de mener er kvinnens pårørende.

- Vi har funnet identifikasjon i en veske ved siden av der kvinnen ble funnet død, som gir oss en indikasjon på hvem hun er, sier Eilertsen.

Politiet opplyser at kvinnen ikke er hjemmehørende på Snarøya.

Veske på åstedet

Politiet har avhørt både naboer og beboere på den aktuelle adressen hvor kvinnen ble funnet.

Politiet ønsker fortsatt tips fra publikum og har hatt rundspørringer i området.

– Vi vet ikke når dødsfallet skjedde. Vi har foreløpig ingen øyenvitner. Flere politibetjenter er nå i området på rundspørring, sier Eilertsen.

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks