Hovedinnhold

Person knivstukket i Oslo

<p>OSLO SENTRUM: Det var i Schweigaardsgate i Oslo at flere ungdommer startet slåsskamp. En person er fraktet til sykehus etter hendelsen. </p>

OSLO SENTRUM: Det var i Schweigaardsgate i Oslo at flere ungdommer startet slåsskamp. En person er fraktet til sykehus etter hendelsen. 

Foto: Fredrik Hove, Hove Media
En person er alvorlig skadet og fraktet til sykehus etter å ha blitt knivstukket i et slagsmål mellom flere personer i Oslo sentrum.

Denne saken handler om:

Tips oss

Politiet i Oslo melder på Twitter at de har fått melding om slagsmål mellom flere personer i Schweigaards gate i Oslo sentrum. En person er knivstukket. 

«En person alvorlig skadet, kjørt sykehus. Vi søker etter gjerningsmannen», melder politiet like før klokken 20 fredag kveld. 

Politiet bekrefter overfor VG at en person er alvorlig skadd, men ikke livstruende. Vedkommende er fraktet til sykehus like etter halv ni fredag kveld. 

Oslo: Mann skutt på Torshov utenfor livsfare

– Situasjonen er uavklart, men personen er alvorlig skadd. Det er snakk om seks-syv personer som var involvert i slåsskampen. Vi har noen opplysninger vi jobber fra for å finne gjerningspersonen. Vi søker i området, sier Gjermund Stokkli, operasjonsleder i Oslo politidistrikt til VG. 

Meldingen om slagsmålet kom kort tid etter at ti personer barket sammen på Grønland t-banestasjon bare noen hundre meter unna. Det er ikke kjent om det er noen sammenheng mellom de to oppgjørene.

– Vi kan ikke utelukke at det er en sammenheng mellom disse hendelsene. Vi jobber ut i fra det, sier Stokkli, men presiserer overfor NTB at: 

– Personen som ble sendt til sykehus etter den siste slåsskampen, ble nok skadd der og ikke ved t-banen. Vi leter nå etter en gjerningsmann knyttet til denne episoden.

Politiet fikk melding om at flere ungdommer slåss ved inngangen til Grønland t-banestasjon klokken 18.40. 

– Da vi kom til stedet fant vi en kniv med blod på, men finner ingen person som er knivstukket. Vi søker dermed i området etter én person som kan være skadet, og en gjerningsmann som vi har beskrivelse på, sa Stokkli til VG kort tid etter hendelsen. 

<p>POLITIET PÅ STEDET: Politiet søker etter en gjerningsperson i området, opplyser operasjonsleder i Oslo-politiet til VG. </p>

POLITIET PÅ STEDET: Politiet søker etter en gjerningsperson i området, opplyser operasjonsleder i Oslo-politiet til VG. 

Foto: Fredrik Hove, Hove Media

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks