Hovedinnhold

Fant død person i utbrent bil

<p>TOTALSKADET: I denne bilen ble det funnet en død person. Natt til onsdag ble det utbrente vraket fraktet til NAF sin garasje i Lunner sentrum for videre undersøkelser.</p>

TOTALSKADET: I denne bilen ble det funnet en død person. Natt til onsdag ble det utbrente vraket fraktet til NAF sin garasje i Lunner sentrum for videre undersøkelser.

Foto: Eivind Marcelino
Politiet har innledet etterforskning etter at de tirsdag fant en død person i en utbrent bil i Lunner kommune.

Denne saken handler om:

Tips oss

Siden politiet ikke vet hva som har skjedd, betegnes hendelsen som mistenkelig.

Det var ved 15.30-tiden tirsdag ettermiddag at politiet ble varslet om en bilbrann på fylkesvei 23 i Lunner kommune, ikke langt fra grensen mellom Akershus og Oppland.

Etter nærmere undersøkelser ble det funnet en død person i bilen - som er en Volvo stasjonsvogn. Avdøde er sendt til obduksjon for å avklare identitet og dødsårsak.

Den utbrente bilen hadde ikke synlige kollisjonsskader da den ble fraktet bort fra stedet natt til onsdag.

Har du tips om saken? Kontakt VG her!

Politiadvokat Trine Hanssen i Innlandet politidistrikt opplyste i en pressemelding i natt at de på nåværende tidspunkt ikke vil gi ytterligere opplysninger.

– Det var en på stedet som så brannen som varslet oss. Vi rykket ut, og har gjort taktiske og tekniske undersøkelser på stedet, som vi akkurat har avsluttet for natten. Utover det viser jeg til pressemeldingen som er sendt ut, sier operasjonsleder Kristian Bjaanes i Innland politidistrikt til VG ved 02.15-tiden natt til onsdag.

I juli i fjor var det en liknende sak ved Torpeskogen på Dokka, også det i Oppland. Obduksjonen viste at det var bileier som ble funnet død i den utbrente bilen. Politiet antok da at mannen ikke var utsatt for en kriminell handling.

<p>SPERRET AV: Politiet hadde sent tirsdag kveld sperret av området hvor en person ble funnet død i en utbrent bil på Roa i Lunner kommune.</p>

SPERRET AV: Politiet hadde sent tirsdag kveld sperret av området hvor en person ble funnet død i en utbrent bil på Roa i Lunner kommune.

Foto: Eivind Marcelino

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks