Hovedinnhold

- Knivstakk far og kamerat

TØYEN (VG Nett) Store politistyrker jakter en mann i 20-årene, som skal ha knivstukket to personer på Tøyen i Oslo - deriblant sin egen far.

Tips oss

- To personer er stukket med kniv og en av dem blør kraftig fra armen, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Even Jørstad til VG Nett like etter klokken 13 mandag.

Vet du noe om denne saken?Kontakt VG Nett her!

Hundepatruljer og alle andre ledige patruljer leter nå etter en navngitt gjerningsmann.

Vedkommende, en irakisk mann i midten av 20-årene, satt i en bil sammen med sin far og en kamerat av faren da han skal ha trukket frem en kniv og stukket de to. Begge de fornærmede er menn i midten av 40-årene.

- Gjerningsmannen er sønn av en av de fornærmede. Den andre er en kamerat av faren, bekrefter vaktleder John Rune Lande ved Sentralvakten i Oslo politidistrikt overfor VG Nett.

VGTV:Her jakter bevæpnet politi med hund på knivstikker

Ifølge vitner skal gjerningsmannen ha løpt fra stedet. Det skal være en irakisk mann på omkring 25 år. Han har på seg jeans, grå hettegenser og har tynt skjegg.

- Vi har en formening om hvor vi kan finne ham, men vedkommende er ennå ikke pågrepet, sier Lande ved 1745-tiden mandag.

Ingen av to to fornærmede er alvorlig skadd.

Politiet sperret søndag ettermiddag av området rundt den aktuelle bilen som ble åsted for knivstikkingen. Krimteknikere var kort tid etterpå på plass for å foreta nødvendige undersøkelser.

Artikkelen fortsetter under bildet!

KNIVDRAMA: Her sperrer politiet av bilen der knivstikkingen skal ha skjedd, like etter at de kom til stedet. Foto: Dennis Ravndal Foto: Foto: Foto:
KNIVDRAMA: Her sperrer politiet av bilen der knivstikkingen skal ha skjedd, like etter at de kom til stedet. Foto: Dennis Ravndal Foto: Foto: Foto:


- Vi tauer inn bilen for å undersøke den nærmere. Det er mye blod i bilen, og det kan virke som det også ligger en kniv inne i den, sier vaktleder Oddleif Sveinungsen ved Sentralvakta i Oslo.

Det var flere blodspor utenpå bilen, og det lå blodige papirrester utenfor kjøretøyet.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks