Hovedinnhold

Røkke jr. bader i pappas luksus

SAINT-TROPEZ (VG) Mens Kjell Inge Røkke passer butikken, er det sønnen Kristian Monsen Røkke (19) som har tatt kommandoen over luksusyachten «Reverie».

Denne saken handler om:

Røkke junior nyter sol, sommerferie og pur luksus sammen med kjæresten Caroline og nære venner på pappa Kjell Inges superbåt langs Den franske rivieraen.
Røkke junior nyter sol, sommerferie og pur luksus sammen med kjæresten Caroline og nære venner på pappa Kjell Inges superbåt langs Den franske rivieraen.
Scooterne var kun i bruk av gutta. Jentene foretrakk å ligge og trimme brunfargen på øverste dekk, med svømmebassenget i umiddelbar nærhet.

Kristian og søsteren, Elisabeth, som Kjell Inge Røkke har sammen med eks-kona Kari Monsen Røkke, har egne lugarer om bord i båten.

Men det spørs om ikke Kristian fikk bruke pappas leilighet på 140 kvadratmeter. Denne leiligheten førte til at det italienske verftet måtte bygge et ekstra dekk på båten. Soverommet i leiligheten har forhøyet seng med panoramautsikt. I tillegg har den egen spisesal, salonger og to svære bad. Ellers kan ferienyterne boltre seg på i alt 1200 kvadratmeter nydelig italiensk marmor. Trimrom, sauna, lettbåter og de nevnte vannscooterne er noen eksempler på hyggelig tidsfordriv.

Et mannskap på 28 personer sørger for at gjestene har det de skal, og ikke minst kommer seg dit de vil. Skyssen inn til Saint-Tropez' luksusrestauranter og eksklusive nattklubber er for eksempel mannskapets oppgave.

Til tross for sine 19 år har Kristian Monsen Røkke allerede fått en god posisjon i Aker RGI. I to år har han sittet i selskapets bedriftsforsamling.

Bærums-gutten er også styremedlem i Stiftelsen Molde Stadion II, der Kjell Inge Røkke er styreformann.


Hjem i privat-jet

Far og sønn Røkke deler ikke bare interessen for fotball. Kristian har i årevis fulgt sin far på offshorearenaer verden rundt. De superraske båtene som konkurrerer i 250 kilometer i timen, fascinerer, og sist gang Kristian heiet på sin far, var i italienske Trieste. Det var også der Røkkes dramatiske båtvelt skjedde, og Kristian ble med til sykehuset sammen med «stemor» Celina Midelfart og farmor Gunvor Røkke.

I morgen drar Kristian og vennene hjem etter late dager på Rivieraen. Men heller ikke denne gangen trenger de å løpe til gaten. Pappa Røkkes privat-jet står igjen klar til tjeneste.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks