HENTET UT: Ifølge et vitne som VG har snakket med skal fem uniformerte menn ha hentet ut den voldelige mannen etter landing på flyplassen i Warszawa.

HENTET UT: Ifølge et vitne som VG har snakket med skal fem uniformerte menn ha hentet ut den voldelige mannen etter landing på flyplassen i Warszawa. Foto:PRIVAT,

Norwegian måtte lande på grunn av voldelig passasjer

Norwegian-flyet på vei til Bangkok måtte gå inn for landing i Polen da en mannlig passasjer ble voldelig.

  • Camilla Bergland
  • Ingvild Sagmoen
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det sier pressetalsmann for Norwegian, Julius Støback, til VG.

Flyet tok av fra Oslo klokken 13.35 og skulle ha landet i ferieparadiset lokal tid 06.55. Det måtte imidlertid mellomlande.

– Det var en passasjer som opptrådte voldelig, som gjorde at kapteinen vurderte det som best å gå ned. Flyet har akkurat landet i Warszawa, hvor politiet venter, sier Støback.

– Flyet var over Ukraina da de bestemte seg for å snu og gå inn for landing, sier han.

Den voldelige passasjeren var en norsk mann, ifølge Norwegian. Mannen ble ført ut av flyet av polsk politi.

Flyet, av typen Dreamliner, har fått påfyll med drivstoff i Warszawa og skal være klart for avgang, opplyser Støback klokken 19.15.

Et vitne som var om bord på flyet da det skjedde forteller til VG at de først fikk beskjed om at de skulle lande i Warszawa på grunn av tekniske problemer.

– Da vi landet kom fem uniformerte menn inn i flyet. De tok med seg en mann som tydeligvis hadde vært ufin og truende. Alt gikk fint for seg, sier kilden til VG.

Flyet forbereder seg på avgang fra Warszawa, opplyser en person om bord til VG like før klokken 19.

Var du der? Har du bilder? Ta kontakt med VG

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder