PÅ BAKKEN: Pilotene i Norsk Luftambulanse streiker. Ni helikoptre står nå på bakken.Foto: POLITIET

Gutt (4) falt fire meter fra barnehage-vindu

(VG Nett) En fireåring er sendt med luftambulanse til Ullevål Universitetssykehus etter at han falt fire meter ned fra et vindu i en barnehage i Kongsberg.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 09.39, melder Laagendalsposten.

Operasjonsleder Marianne Mørk sier til VG Nett at ulykken skal etterforskes.

- Det er opprettet undersøkelsessak. Vi vil finne ut omstendighetene rundt ulykken, og holder alle muligheter åpne. Barnet falt ut av rom der det var voksne til stede, så vi vil se på mulighetene for både teknisk svikt og menneskelig faktor, sier politibetjent Rigoberto Villaroel ved Kongsberg politistasjon til VG Nett.

Britt Børke, som eier barnehagen Mormors Have i Kongsberg, sier til VG Nett at guttens foreldre er informert, men at barnehagen ennå ikke kan si mer noe om ulykken.

- Akkurat nå er vi veldig opptatt med å ta vare på ungene og foreldrene. Vi kommer tilbake når vi har fått flere konkrete opplysninger, sier hun til VG Nett.

Gutten skal ha pådratt seg bruddskader i armer og bein.

- Jeg fikk opplyst av ambulansepersonell på stedet at man mistenkte flere skader på grunn av smerter gutten hadde. Man tar ingen sjanser i sånne tilfeller, og derfor ble han sendt til sykehus med luftambulanse, sier politibetjent Rigoberto Villaroel ved Kongsberg politistasjon til VG Nett.

Tilstanden til fireåringen er foreløpig ukjent.

VG Nett kommer tilbake med mer.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder