Fisket etter AirPod i kumlokk: Fikk napp etter 5 timer

INNENRIKS

Med hov og fiskestang ble det fiskelykke over et kumlokk i Oslo sentrum fredag, da en 15-åring omsider fikk igjen AirPoden hun mistet fem timer tidligere.

Publisert: Oppdatert: 17.09.18 18:53

Hverken laks eller torsk var for øyet til menneskene som fisket i Oslo sentrum fredag. En enslig øreplugg snudde derimot tårer til gledestårer da den kom på kroken etter fem timer.

Sett denne? Sjekk hva som kommer ut av slangen

Det hele startet klokken ti fredag morgen 15-åringen skulle levere mobiltelefonen sin til reparasjon. På vei hjem skjedde det noe som skulle holde henne i byen resten av dagen.

Da hun skulle ta ut AirPodsene sine (Apples trådløse hodetelefoner, journ.anm.) mistet hun nemlig den ene ned i et kumlokk, forteller hun til VG.

Ville ikke gi opp

– Jeg vurderte å la den ligge rett etter jeg hadde mistet den, men jeg ville ikke gi opp ettersom jeg hadde brukt konfirmasjonspengene mine på dem.

Det var også ekstra trist, i og med at hodetelefonene var helt nye og hun nettopp hadde knust mobilskjermen, forklarer hun.

Klekket ut en plan

Etter en stund fikk 15-åringen ideen om å bruke en hov for å fiske ørepluggen opp. Imidlertid var kumlokket litt dypere enn først antatt, så da gikk turen til en sportsbutikk for å skaffe hov og fiskestang.

Men det var enklere sagt enn gjort.

Imens de forsøkte å fiske opp AirPoden, var det etter hvert flere forbipasserende som lurte på hva de drev med.

I femtiden kom tre unge menn til unnsetning.

De tre navnløse mennene samarbeidet bra og klarte omsider å fiske opp fangsten. Det var en overlykkelig tenåring som fikk igjen AirPoden, fem timer etter hun mistet den.

– Jeg er veldig takknemlig for at de hjalp meg. Jeg håper de ser dette og skjønner hvor glad jeg ble.

Hennes mor understreker at hjelpen de fikk var fantastisk, og kaller mennene for hverdagshelter.

Som om episoden ikke endte godt nok, fikk damene attpåtil levere hov og fiskestang tilbake til sportsbutikken, og fikk pengene tilbake.

Her kan du lese mer om