ETTERFORSKER: Politiets krimteknikere har gjennom natten sikret spor på åstedet for gårsdagens knivangrep i Paris. Foto: GEOFFROY VAN DER HASSELT / AFP

Morgenoppdatering 13.05.18

Dette er noe av det viktigste som har skjedd mens du sov.

  • Etterforsker knivangrep: Påtalemyndigheten i Paris har åpnet terroretterforskning etter at én person ble drept og fire skadet da en knivmann gikk til angrep, før han selv ble skutt av politiet i sentrum av den franske hovedstaden i går kveld. Motivet er fortsatt ukjent.
  • Møteulykke på E6: To menn ligger på sykehus med alvorlige skader etter en frontkollisjon på E6 ved Kløfta i Ullensaker i natt. Politiet mistenker at sjåføren som kom over i motgående kjørefelt var beruset. E6 var lenge stengt i en retning, men ble åpnet ved 06.30-tiden.
  • Israel vant Eurovision: Alexander Rybak innrømmet at han var skuffet da han i natt møtte pressen etter 15. plassen i årets Eurovision. Han benyttet samtidig anledningen til å hylle Israel og Netta Barzilai, som stakk av med seieren. «Tidenes rareste vinner»,skriver VGs musikkkommentator.
  • Kirkeangrep i Indonesia: Minst seks personer er drept og 35 skadet etter at selvmordsbombere gikk til angrep på tre kirker i kystbyen Surabaya i natt. Politiet opplyser at de tre bombene gikk av innenfor et tidsrom på ti minutter.

Se video fra nattens intervju med Alexander Rybak:

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder