Kvinne i 20-årene pågrepet for knivstikking i Alta

INNENRIKS

Natt til søndag ble en mann knivstukket gjentatte ganger i en bolig i Alta. Politiet har pågrepet en jevngammel kvinne mistenkt for knivstikkingen.

Publisert: Oppdatert: 13.01.19 09:36

Det opplyser operasjonsleder Svein Erik Jacobsen til VG. Mannen er fraktet til legevakten i Alta for behandling av stikkskadene.

Da politiet rykket ut til boligen, fant de en mann med stikkskader i arm og overkropp. De drev livreddende førstehjelp på stedet for å stoppe blødningene mens helsepersonell var på vei.

– Det kan tyde på at skadene ikke er så alvorlige som vi først trodde. Skadene er ikke livstruende, sier operasjonsleder Eirik Pedersen i Finnmark politidistrikt når VG snakket med han i 9-tiden søndag morgen.

Ved halv-10 tiden skriver politiet på Twitter at fornærmede er ferdig behandlet og nå befinner seg hos politiet til avhør.

Flere vitner

Nødetatene ble varslet om hendelsen klokken 04:55

Både fornærmede og mistenkte er i 20-årene. Politiet har i tillegg bragt inn fire andre personer som mulige vitner, og vil gjennomføre krimtekniske undersøkelser i boligen.

– Vi bringer inn samtlige som var tilstede på grunn av bevisforspillelsesfaren, sier Jacobsen til VG.

Personene var samlet til en sosial sammenkomst.

– Én person i sjokk

Vitnene er berørte av saken, sier operasjonslederen til NTB.

– En person i følget er veldig preget av situasjonen og beskrives som i sjokktilstand. Vedkommende vil få bistand fra helsevesen, forteller han.

Han sier til nyhetsbyrået at både mistenkte og fornærmede er kjenninger av politiet. Han kjenner ikke relasjonen mellom dem annet enn at de bor på samme adresse.

Her kan du lese mer om