Stoltenberg oppmuntret av meningsmålingene

Oppmuntret av de siste meningsmålingene avga statsminister Jens Stoltenberg (Ap) sin stemme på Uranienborg skole søndag ettermiddag.

ARTIKKELEN ER OVER NI ÅR GAMMEL

- De siste meningsmålingene er gode for vår del. Men jeg er spent - og i mange fylker handler det om et titalls eller hundretalls stemmer som skiller Ap fra å vinne eller tape et mandat, sa Stoltenberg foran et stort presseoppbud ved Oslo-skolen. Statsministeren stilte seg i kø foran stemmelokalet og svarte oppildnet og muntert på spørsmål fra radio- og TV-stasjoner.

Stoltenberg sier at magefølelsen er god foran det endelige valgresultatet.

- Vi har ført en gammeldags, men samtidig også moderne valgkamp, sa Stoltenberg.

Følg med!Alle de siste sakene om stortingsvalget finner du her!

Med gammeldags valgkamp mente han blant annet dør-til-dør-aksjonen som Arbeiderpartiet har hatt på landsbasis. I løpet av valgkampen har tillitsvalgte og frivillige besøkt bortimot 300.000 husstander med sitt budskap.

Søndag var statsministeren på hjemmebesøk blant annet på Haugenstua i bydel Stovner i Oslo. Tradisjonelt er det en Ap-bydel der de ved forrige stortingsvalg fikk 46 prosent av stemmene. Men samtidig er det også en bydel med lav valgdeltakelse.

- Vi bruker den siste dagen for å prøve å oppfordre folk til å gi sin stemme, sa Stoltenberg.

Hvilket parti jobber for deg?VG Netts velgerguide hjelper deg med å finne ut hvilket parti som jobber for de sakene som er viktige for deg.Klikk her for å ta velgerguiden!

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder