«POPP»: Redaksjonssjef Espen Olsen Langfeldt i VG+ spretter champagne etter VG+ nådde 100 000 abonnenter. Det ble feiret med kake og champagne foran storskjermen i 6. etasje i VG-bygget. Foto: Frode Hansen VG

Nå har VG+ 100.000 abonnenter

VG+ ble i dag det første mediehuset til å nå 100.000 abonnenter alene.

 • Hilde Sandvær

Artikkelen er over tre år gammel

Klokken 14:45 i dag kunne redaksjonssjef Espen Olsen Langfeldt sprette champagnen da VG+ passerte 100.000 abonnenter.

– Det er en milepæl for VG og ikke minst for norske mediehus. Det er også en ny måte å se inn i framtiden med digitale abonnementtjenester, forteller Langfeldt.

Fra 0 til 100.000

Tidligere i høst passerte de andre Schibsteds-mediene 100.000 digitale abonnenter til sammen, men VG+ er det første mediehuset som når 100.000 digitale abonnenter alene.

– Vi hadde ingen abonnenter da VG+ startet. Vi har gått fra 0 til 100.000 på fem år. Det er en kjempestor prestasjon, og et resultat av en innsats fra hele VG-huset, sier Langfeldt.

Slik ble VG+ vurdert av ekspertene i 2010

Allerede før jul passerte VG+ VG papir, og VG+ er i dag landets største digitale abonnementstjeneste for nyheter.

VGs sjefredaktør Gard Steiro gleder seg over milepælen, og har allerede planene klare for utviklingen videre.

– Vi skal fortsette å utvikle VG+,og har ambisjoner om å gjøre abonnentene våre enda mer fornøyde. Det skal vi gjøre gjennom å styrke innholdet på VG+, samt bedre den digitale brukeropplevelsen, sier Steiro.

Mer nyheter og sport

Ansvarlig redaktør i VG, Gard Steiro, er i gang med flere endringer i VG+ for å gjøre abonnentene mer fornøyde. Foto: Frode Hansen VG

VG+ er nå i utvidelse med utlysning av fire nye journaliststillinger, og skal senere utlyse stillinger til marked og salg. Utvidelsen handler også om å styrke nyhetsinnholdet.

– I dag har vi mye godt forbrukerstoff, og vi ønsker nå å ha mer nyhetsstoff og flere bakgrunnsartikler. Samt å styrke det mange av leserne våre er opptatt av, nemlig sport, sier Steiro.

Her er VG+

Han tror det er en større betalingsvilje i befolkningen i dag enn tidligere, noe som er en del av en større utvikling og modenhet for betaling også på andre områder som musikk og film.

– Jeg gleder meg over alle som opplever vekst i digitale abonnenter. Mange norske mediehus kom for sent med betalingstjenester, VG og Fædrelandsvennen var noe av de som var først ute, og vi ser at det nå begynner å løsne for mange.

Her er noen VG+ saker du ikke burde gå glipp av

* Du trenger ikke trene i timevis for å komme i bedre form. Forskere ved NTNU har skreddersydd et program der du på syv uker kan gå fra å være utrent til veltrent

* Husokkupasjonen i Skippergata ble et symbol på 80-tallets ungdomsopprør – og starten på Blitz-miljøet i Oslo . Nå ser hovedpersonene tilbake på konflikten for 35 år siden.

* I medisinens mest prestisjetunge spesialisering er det knallhardt å få innpass og overleve. Møt de eneste kvinnene som har klart det - og les hvordan de kom seg til toppen av legehierarkiet.

* Som abonnent hos VG+ får du nå sett hele den kritikerroste kinodokumentaren «Magnus», som følger Magnus Carlsen fra han var barn til han ble verdensmester i 2013.

* Da marinejegeren Trond Bolle ble drept i Afghanistan, måtte kona Bjørg se kroppen for å forstå. For sønnen Håkon (15) kom reaksjonene fem år senere.

Mer om

 1. Medier

Flere artikler

 1. Dette er landets største aviser

 2. VG, Dagbladet og NRK går sammen for å ta knekken på falske nyheter

 3. Redaksjonelt regnskap 2019

 4. Den gamle mannen og informasjonshavet

 5. Slik vil Facebook ta mer samfunnsansvar

Fra andre aviser

 1. Svekket resultat i Amedia

  Fædrelandsvennen
 2. Stein til byrden for utsatt journalistikk

  Aftenposten
 3. Stein til byrden for utsatt journalistikk

  Bergens Tidende
 4. Stein til byrden for utsatt journalistikk

  Fædrelandsvennen
 5. Redaktørene er positive til Schibsted-nyheter: – En merkedag i vår historie

  Aftenposten
 6. TV 2 og BT kjøper rettigheter til flere Brann-kamper i Europaligaen

  Bergens Tidende

VG Rabattkoder

Et kommersielt samarbeid med kickback.no