Tok farvel med en prinsesse i Grimstad

Foreldre og kjente, skolekamerater og naboer tok et tungt farvel med Stine Sofie Sørstrønen (8) i Fjære kirke i Grimstad.

  • NTB

Artikkelen er over 20 år gammel

-Var en prinsesse

-Stine Sofie var ikke en engel, hun var en prinsesse. Hun var et menneske med sterk energi og et vinnende vesen. Hun hadde mer enn måne og sol på repertoaret, sa stiftskapellan Audun Myhre i Agder bispedømme.

-Så mye prinsesse var Stine Sofie at hun skulle bli fysioterapeut når hun ble stor. Men en prinsesse skal også få prinsen og halve kongeriket. Stine Sofie ga sine foreldre kongeriket. Det riket hun skapte ga foreldrene hennes og alle andre minner for livet, sa Myhre.

Far minnet datter

Stine Sofies pappa, Jostein Sørstrønen, kjempet innbitt mot tårene mens han fortalte om "Stine-mor", jenta hans med det gode smilet og den store sjenerøsiteten:
-Kjære Stine-mor, nå når du er gått fra meg, har en del av livet mitt gått i stykker. Men du vil være i hjertet mitt resten av livet. Da jeg våknet i dag morges, så jeg at det var sol og vind ute. Og jeg tenkte: Slik var Stine, sol og vind.

Koret Sørrøster stilte seg opp rundt alle blomstene og sang den svenske folketonen "Vem kan segla forutan vind" og "Lite bane", en folketone fra Velfjord i Nord-Norge, arrangert av Ola Graff.

Mer om

  1. Barnedrapene i Baneheia

Flere artikler

  1. Ingen bader lenger

  2. - Kan ta tid

  3. - Det verste er hvis den ene jenta måtte se den andre dø

  4. Barnedrapene kan ha vært planlagt

  5. Hele byen jakter på morderen

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder