INGEN AVKLARING: Tre år etter at Siv Jensen og Frp klaget inn skattevedtaket for Skatt Øst har partiet fortsatt ikke fått noe svar. Foto: Scanpix

Fortsatt ikke ferdig med Frps skatteklage

Tre år etter at Fremskrittspartiet anket Skatt østs pålegg om å betale over 2 millioner kroner i skatter og avgifter, er ankesaken ennå ikke ferdigbehandlet.

Artikkelen er over åtte år gammel

Normalt skal klagesaker i Skatt øst behandles i løpet av seks måneder, skriver Aftenposten.

Frp fikk en smekk på fingrene fra Skatt øst i 2008 etter at partiet brukte penger på forskjellige tiltak for tillitsvalgte og deres ektefeller og samboere. Partiet dekket en reise med Hurtigruten og etablerte et reisefond bestående av penger som stortingsgruppa hadde til overs.

Skatt øst mente alle disse forholdene var skattepliktige og påla partiet å betale rundt 2 millioner kroner i skatt, arbeidsgiveravgift og tilleggsskatt.

- Det har tatt forferdelig lang tid. Men det plager oss ikke nevneverdig. Vi har betalt og gjort opp for oss for lenge siden, sier generalsekretær Geir Mo.

Skatt øst vil ikke kommentere enkeltsaker og kan derfor ikke si hvorfor Frps klagesak trekker ut i tid.

Skulle partiet få medhold kan en tilbakebetaling fra skattemyndighetene komme godt med ettersom partiet mister mange millioner i partistøtte etter det dårlige valgresultatet i forrige måned.

Mer om

  1. Fremskrittspartiet (Frp)

Flere artikler

  1. Ap: - Høyre finansieres av skatteflyktninger

  2. Nye tall: Oljeinntektene stuper

  3. Audun Lysbakken om skatt: – Erna er blottet for troverdighet

  4. Ap: Nå taper barnefamilier på Sivs budsjett

  5. Null skatteløfter til vanlige folk fra Høyre

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder